Cloud Nine
Menu
Naar boven

Cloud Nine is een concept gebaseerd op het succesvolle zwarte platenlabel Motown. Cloud Nine brengt dan ook uitsluitend nummers die uitgebracht werden op het Motown platenlabel en dit tussen de jaren ’60 en halfweg de jaren ’70. Tot het platenlabel behoren wereldartiesten zoals Stevie Wonder, The Supremes, The Four Tops, The Temptations, Martha Reeves, Mary Wells, Marvin Gaye en vele anderen. Van elk van deze artiesten hebben wij de grootste hits geselecteerd en een non-stop Motown hit-jukebox gemaakt in een twee uur durende set.

Cloud Nine is een concept voor jong en minder jong: bijna dagelijks kan u Motown hits horen op diverse radiostations.  Deze 11-koppige live tribute band is dus ideaal dus voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, tuinfeest, receptie, trouwfeest, dorpsfeest, …

Meezingen is toegestaan en zelfs aangeraden; dansen nog feller. We garanderen u dat u na afloop met een ander gevoel naar huis gaat!

Cloud Nine, The Heart and Soul of Motown

Deze band maakt deel uit van de Soul Revue, maar kan ook afzonderlijk of in combinatie met andere bands van Cloud Nine Soul Collective worden geboekt.

Minimum bezetting: 11 muzikanten

Optredenduur: min. 1u, max. 2u